Blog

Használjon borovi fenyőből készült lambériát, és dobja fel a szoba hangulatát!

2020.11.27 09:33

Építkezés vagy házfelújítás előtt áll, és még mindig nem tudja, hogy melyik lenne a legideálisabb anyag a belső falak burkolására? Ezzel a bejegyzésünkkel segítségére leszünk, hiszen egy olyan anyaggal állunk elő, amelyet sokáig alábecsültek, azonban ma már lényeges designelemként szolgál, ez pedig a borovi fenyőből készült lambéria. 

 

A lambéria kiválasztása és felhasználása során igen tág mozgásteret ad, hiszen egy olyan anyag, amely számos kreatív módon felhasználható. Nem csak egyedi, de kifejezetten hangulatos és otthonos megjelenést biztosít a belső tereknek egyaránt. Típus tekintetében is meg kell hoznia a döntést, hogy luc- vagy borovi fenyő lambériát fog-e használni, hiszen mindkettőnek megvan a maga egyedisége. 

A lambéria hasznossága

 

A lambéria nem csak egy nélkülözhetetlen faanyag a tetőépítés alkalmával, mint a tetődobozolás, a tetőszerkezet takarása vagy a tetőtér járófelületének a létrehozása, hanem ma már kifejezetten nagy népszerűségnek örvend modern otthonok designelemeként. A lambéria legtöbb esetben fenyőből készül, valamint egy olyan faanyag, amely csaphornyos szélekkel kapcsolódik egymáshoz, így összeillesztésük alkalmával homogén felületet képeznek. 

 

A lambériát legtöbb esetben fal- és mennyezetburkolásra használják, azonban számos kreatív alkalmazási módja is ismert, hiszen vannak olyan lakáskiegészítők, amelyek készülhetnek az adott faanyagból. Vastagabb társát, a hajópadlót pedig leginkább padlóburkolásra használják. Amennyiben szeretné beszerezni ezen alapanyagokat, akkor keressen minket bizalommal!

 

Kellemes és barátságos hangulat teremtése

 

A lambéria nem feltétlenül csak fából készülhet, azonban a fa anyaga adja meg azt az egyediséget és azt a természetesen szép hatást, ami hozzájárul a meghitt hangulat előteremtéséhez. Nem csak egy fákkal körülölelt hegyvidéki nyaralóban képzelheti el a lambériát, hanem akár konyháját is egyedivé teheti használatával. Nem csak otthonokban, de akár irodákban is fel lehet használni egyes érzetek sugalmazására. 

Megfelelően kombinálva könnyen a megbízhatóságot szimbolizálhatja. Nem csak hangulatot, de esztétikus megjelenést is biztosíthat az adott helyiségnek. Azonban nagyon sok múlik a lambéria választásán, hiszen teljesen más érzete van a lucfenyőnek és a borovi fenyőnek egyaránt. 

A borovi fenyőből készült lambéria egyediségének kulcsa

A borovi fenyő népszerűsége az általa sugallt természetes hatásnak és az általa keltett barátságos hangulatnak köszönhető. Mindemellett nem csak kinézete nyerő, hanem a tulajdonságai is, hiszen olyan helyekre ajánlott felhasználása, ahol szükséges a meleg benntartása, és elsődleges szempont az energiatakarékosság, hiszen hőszigetelő hatással bír. Könnyen fel lehet ismerni jellegzetességéről, a nagy csomójáról, ami kifejezetten esztétikusan hat. Amennyiben helyesen kezeli, barnább, mint a lucfenyő, valamint egyes fajtáit akár kültérre is használhatja. 

A lambériának is vannak különböző kategóriái, amelyet minőség alapján lehet megkülönböztetni. Eszerint különböző osztályokba sorolandók, amely nagyban meghatározza az anyag négyzetméterárát. Míg az “A” minőség a legszebb, hibátlan szálakat takarja, addig a “B” kategóriában már kisebb hibák is felfedezhetők. A “C” kategóriába pedig olyan anyagok tartoznak, amelyeket nem érdemes szemmel látható helyre tenni, csak olyan helyeket kell vele burkolni, amelyeknél nem számít a kinézet.

 

Vásárold meg összes termékünket egy helyen: www.kaplarfatelep.hu

 

rólunk mondták
Nagyon szépen köszönöm a gyors és udvarias házhoz szállítást a remek áruval.Bár csak mindenki az országban ilyen lelkiismeretesen dolgozna mint önök! Tisztelettel Üdv! Berentei Péter
Köszönjük a rendelt tételek SoS kiszállítását, nagyot mentett rajtunk! Horváth Balázs
Remek csapat. Korrekt ügyintézés,kiváló kommunikáció. A megrendelt termék pontosan akkor érkezett amikorra ígérték. Csak ajánlani tudomBognár Barnabás
Maximálisan elégedett vagyok a gyors és nagyon pontos kiszállítással! Abszolút korrekt a cég. A tájékoztatás teljeskörű, a szállító sofőr, kedves és udvarias volt . 5 csillagból 6 jár! Több ilyen korrekt cég kellene. Mindenkinek csak ajánlani tudom!Köszönettel: L. Ervin
Az egyeztetett időpontban pontosan érkeztek. Korrekt cég. Elégedett vagyok velük.Legközelebb is tőlük rendelek.Abán József
Segítőkész, gyors, megbízható cég! Csak ajánlani tudom. Köszönöm szépen!Veszelik Evelin

Házhozszállítás
Budapest területén 250 000 Ft vásárlás alatt: 8 000 Ft
Budapest területén 250 000 Ft felett DÍJMENTES
Magyarország területén belül 300 000 Ft vásárlás alatt: 9 990 Ft
Magyarország területén belül 300 000 Ft felett DÍJMENTES
Kiscsomag szállítás: 2990 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.

Házhozszállítás
Budapest területén 250 000 Ft vásárlás alatt: 8 000 Ft
Budapest területén 250 000 Ft felett DÍJMENTES
Magyarország területén belül 300 000 Ft vásárlás alatt: 9 990 Ft
Magyarország területén belül 300 000 Ft felett DÍJMENTES
Kiscsomag szállítás: 2990 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.

Ha elakadtál a rendeléssel
írj, vagy hívj bátran!