Blog

Építse meg álmai otthonát OSB lapokból akár Szolnokon is!

2020.09.30 13:13

Az okos, egyszerű és gyors építkezési módszer napjainkban előtérbe kerül, és egyre többen választják megoldásként a könnyűszerkezetes házakat. Népszerűségük több szempontból véve is tagadhatatlan, mindamellett, hogy gyorsan és könnyen elkészülnek az OSB lapok segítségével a házak, kivitelezésük is kifejezetten pénztárcabarát és költséghatékony, mivel pár millió forintból képes lehet felhúzni álmai otthonát, legyen akár 60 vagy 140 négyzetméter nagyságú. Legyen Budapesten vagy Szolnokon, az OSB lapok beszerzése bárhonnan megoldható.

A könnyűszerkezetes házak népszerűsége

 

A könnyűszerkezetes házak legelőször a tengerentúlon jelentek meg, azonban Európában is nagy népszerűségnek örvendtek, például Norvégiában immáron több száz éves könnyűszerkezetes házak állnak még ma is, ennek a példának tükrében nem kell attól tartania, hogy olcsó ára és gyors összeszerelésük révén a minőség rovására mehet, aminek köszönhetően élettartamuk alacsonyabb lesz a tégla- vagy a kőházakkal szemben. 

 

Leginkább a szigetelés kérdése szokott legtöbb alkalommal felmerülni, mivel vannak olyan könnyűszerkezetes házak, amelyek ennek hiányában télen vagy hidegebb időben nem használhatók azok számára, akik szeretik a megfelelően meleg hőmérsékletet. Azonban a szigeteléssel ellátott könnyűszerkezetes házak egyenrangúnak mondhatók a téglából készült házakkal. Kívülről mindez nem rontja a ház megjelenését, mivel szigetelés ellenére is dekoratívak és kifinomultak maradnak, illeszkedve a megrendelő igényeihez. 

 

Az OSB lapok népszerűségének kulcsa

 

Könnyűszerkezetes házakon belül is megkülönböztethet 2 altípust: így találkozhat a helyszínen ácsolt, valamint a készházakkal egyaránt. A helyszínen ácsolt házak legfőbb alapanyaga az OSB lap, amely sokkal pénztárcabarátabb egyéb faanyagokkal szemben. Az OSB lap az angol Oriented Strand Board kifejezésből származik, amelynek jelentése szabadfordításban: irányított szálelrendezésű lap. Az elnevezése elsősorban az anyagszerkezetére utal, amely nagyban hozzájárul a termék szilárdságának biztosításához. 

 

Felhasználási területe igen széles körű. Ugyan leginkább könnyűszerkezetes házak építéséhez használják - falak, padlók és akár a tetőszerkezet elkészítésére is, azonban egyre többször találkozhat különböző belsőépítészeti megoldásokkal és OSB bútorokkal is az ember, amelyek szintén OSB lapok közreműködésével jöhettek létre. 

 

OSB lap rendelése Szolnokra? Megoldható!

 

Beltéri és kültéri használata egyaránt elterjedt, mivel szilárdsága kifejezetten nagy, valamint ellenáll az időjárás viszontagságainak is. Impregnáltságának köszönhetően időszakosan vízálló, valamint az idő múlásával sem vetemedik meg. Magasabb páratartalomtól sem kell félteni, ilyen körülmények között is bátran alkalmazható. 


Éljen Szolnokon vagy az ország más területén, cégünk segítségével házhoz rendelheti a könnyűszerkezetes házához, a kerti kuckójához, a gyerekeknek készítendő játszótérhez vagy a kül- és beltéri bútorokhoz szükséges alapanyagot. Míg Budapest területén 250.000 forintos, addig Magyarország területén 300.000 forintos vásárlást követően ingyenesen szállítjuk házhoz a megrendelt termékeket és járulunk hozzá a tökéletes építkezés élményéhez.


Házhozszállítás Magyarország teljes területén belül 500.000 Ft felett Díjmentes !
500.000 Ft vásárlás alatt
Magyarország teljes területén a szállítási díj 12.990 Ft

Kiscsomag szállítás: 1.590 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan történik az anyagok kiszállítása?

A kiszállítást cégünk saját 3,5 tonnás platós teherautóival végezzük, a szállítási címhez tartozó telephelyünkről (Bővebb információ: https://osbfutar.hu/szallitas). Az egyedül érkező áruszállító kollégának a legtöbb termék esetén segítségre van szüksége a lepakoláshoz, amelyet a vevő kötelessége biztosítani.

Mennyibe kerül, és hány napos a kiszállítás?

A kiszállítás költsége maximum 12.990 Ft, de akár ingyenes is lehet! (Bővebb információ: https://osbfutar.hu/szallitas) A kiszállítás telephelyeink körzetében általában 2-5 munkanapon belül, Magyarország területén pedig 2-10 munkanapon belül történik! Az információ tájékoztatás jellegű, a kiszállítás pontos időpontjáról kollégáink emailben értesítést küldenek!

Ha nem vagyok elégedett a kiszállított anyagok minőségével, vissza tudom őket küldeni?

Igen, kérjük az áru átvételekor ellenőrizze annak minőségét, és ha nem elégedett vele, akkor hagyja a terméket a teherautón, és mi visszautaljuk a vásárlás teljes összegét!

Milyen elérhetőségeken tudok kapcsolatba lépni önökkel a rendelésemmel kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdése van, azt a webshop@kaplarfatelep.hu email címen, vagy a 06 1 8000 456 -os webshop ügyfélszolgálati telefonszámon tudja feltenni munkaidőben!

Ha kérdésed van a rendeléssel kapcsolatban, írj vagy hívd munkaidőben szakértőnket!
„Hagyd a teherautón” garancia
Kérjük átvételkor sofőrünknél ellenőrizze az áru minőségét, és ha nem elégedett, azt nem kell átvennie, díjmentesen visszavisszük, és visszafizetjük az árát!
gpwebpay