Blog

Építse meg álmai otthonát OSB lapokból akár Szolnokon is!

2020.09.30 13:13

Az okos, egyszerű és gyors építkezési módszer napjainkban előtérbe kerül, és egyre többen választják megoldásként a könnyűszerkezetes házakat. Népszerűségük több szempontból véve is tagadhatatlan, mindamellett, hogy gyorsan és könnyen elkészülnek az OSB lapok segítségével a házak, kivitelezésük is kifejezetten pénztárcabarát és költséghatékony, mivel pár millió forintból képes lehet felhúzni álmai otthonát, legyen akár 60 vagy 140 négyzetméter nagyságú. Legyen Budapesten vagy Szolnokon, az OSB lapok beszerzése bárhonnan megoldható.

A könnyűszerkezetes házak népszerűsége

 

A könnyűszerkezetes házak legelőször a tengerentúlon jelentek meg, azonban Európában is nagy népszerűségnek örvendtek, például Norvégiában immáron több száz éves könnyűszerkezetes házak állnak még ma is, ennek a példának tükrében nem kell attól tartania, hogy olcsó ára és gyors összeszerelésük révén a minőség rovására mehet, aminek köszönhetően élettartamuk alacsonyabb lesz a tégla- vagy a kőházakkal szemben. 

 

Leginkább a szigetelés kérdése szokott legtöbb alkalommal felmerülni, mivel vannak olyan könnyűszerkezetes házak, amelyek ennek hiányában télen vagy hidegebb időben nem használhatók azok számára, akik szeretik a megfelelően meleg hőmérsékletet. Azonban a szigeteléssel ellátott könnyűszerkezetes házak egyenrangúnak mondhatók a téglából készült házakkal. Kívülről mindez nem rontja a ház megjelenését, mivel szigetelés ellenére is dekoratívak és kifinomultak maradnak, illeszkedve a megrendelő igényeihez. 

 

Az OSB lapok népszerűségének kulcsa

 

Könnyűszerkezetes házakon belül is megkülönböztethet 2 altípust: így találkozhat a helyszínen ácsolt, valamint a készházakkal egyaránt. A helyszínen ácsolt házak legfőbb alapanyaga az OSB lap, amely sokkal pénztárcabarátabb egyéb faanyagokkal szemben. Az OSB lap az angol Oriented Strand Board kifejezésből származik, amelynek jelentése szabadfordításban: irányított szálelrendezésű lap. Az elnevezése elsősorban az anyagszerkezetére utal, amely nagyban hozzájárul a termék szilárdságának biztosításához. 

 

Felhasználási területe igen széles körű. Ugyan leginkább könnyűszerkezetes házak építéséhez használják - falak, padlók és akár a tetőszerkezet elkészítésére is, azonban egyre többször találkozhat különböző belsőépítészeti megoldásokkal és OSB bútorokkal is az ember, amelyek szintén OSB lapok közreműködésével jöhettek létre. 

 

OSB lap rendelése Szolnokra? Megoldható!

 

Beltéri és kültéri használata egyaránt elterjedt, mivel szilárdsága kifejezetten nagy, valamint ellenáll az időjárás viszontagságainak is. Impregnáltságának köszönhetően időszakosan vízálló, valamint az idő múlásával sem vetemedik meg. Magasabb páratartalomtól sem kell félteni, ilyen körülmények között is bátran alkalmazható. 


Éljen Szolnokon vagy az ország más területén, cégünk segítségével házhoz rendelheti a könnyűszerkezetes házához, a kerti kuckójához, a gyerekeknek készítendő játszótérhez vagy a kül- és beltéri bútorokhoz szükséges alapanyagot. Míg Budapest területén 250.000 forintos, addig Magyarország területén 300.000 forintos vásárlást követően ingyenesen szállítjuk házhoz a megrendelt termékeket és járulunk hozzá a tökéletes építkezés élményéhez.

 

Vásárold meg összes termékünket egy helyen: www.kaplarfatelep.hu

 

rólunk mondták
Nagyon szépen köszönöm a gyors és udvarias házhoz szállítást a remek áruval.Bár csak mindenki az országban ilyen lelkiismeretesen dolgozna mint önök! Tisztelettel Üdv! Berentei Péter
Köszönjük a rendelt tételek SoS kiszállítását, nagyot mentett rajtunk! Horváth Balázs
Remek csapat. Korrekt ügyintézés,kiváló kommunikáció. A megrendelt termék pontosan akkor érkezett amikorra ígérték. Csak ajánlani tudomBognár Barnabás
Maximálisan elégedett vagyok a gyors és nagyon pontos kiszállítással! Abszolút korrekt a cég. A tájékoztatás teljeskörű, a szállító sofőr, kedves és udvarias volt . 5 csillagból 6 jár! Több ilyen korrekt cég kellene. Mindenkinek csak ajánlani tudom!Köszönettel: L. Ervin
Az egyeztetett időpontban pontosan érkeztek. Korrekt cég. Elégedett vagyok velük.Legközelebb is tőlük rendelek.Abán József
Segítőkész, gyors, megbízható cég! Csak ajánlani tudom. Köszönöm szépen!Veszelik Evelin

Házhozszállítás
Budapest területén 250 000 Ft vásárlás alatt: 8 000 Ft
Budapest területén 250 000 Ft felett DÍJMENTES
Magyarország területén belül 300 000 Ft vásárlás alatt: 9 990 Ft
Magyarország területén belül 300 000 Ft felett DÍJMENTES
Kiscsomag szállítás: 2990 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.

Házhozszállítás
Budapest területén 250 000 Ft vásárlás alatt: 8 000 Ft
Budapest területén 250 000 Ft felett DÍJMENTES
Magyarország területén belül 300 000 Ft vásárlás alatt: 9 990 Ft
Magyarország területén belül 300 000 Ft felett DÍJMENTES
Kiscsomag szállítás: 2990 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.

Ha elakadtál a rendeléssel
írj, vagy hívj bátran!