Blog

Építkezés helyett térelválasztó

2020.01.17 09:11

Volt olyan ügyfelünk, aki szinte évente jelentkezett néhány betonyp tábláért. Egy idő után ismerősként köszöntöttük egymást. Arra a kérdésre, hogy most mire lesz a lap, sejtelmesen mindig csak annyit válaszolt: nőnek a gyerekek! Később kiderült, egy hatalmas, régi polgári lakást újított fel. Az igényekkel párhuzamosan pedig szinte évente változtatott a lakás elrendezésén. Az egy nagy térből a gyerekek huszonéves korára ügyes térelválasztással gyakorlatilag három önálló lakás lett. A térelválasztó csodákat tesz!

Teljes átalakítás vagy térelválasztó?

 

Az ember általában nem 2-3 évre választ ingatlant. Akár lakás, akár munka céljára vásárolunk, legalább néhány évtizedre tervezünk. Ennyi idő alatt mind a családban, mind a munkában változnak az igények. Sokszor csak a bővítés és átalakítás a megoldás. De néha nem kell drasztikus változtatás ahhoz, hogy a helyiségeket a kedvünk szerint alakítsuk. 

 

Az átalakításra a gyerekszoba a legjobb példa. Amíg két-három pici gyermekről gondoskodunk, a legjobb, ha mindannyian egy térben vannak, így gyorsan léphetünk egyik kiságytól a másikig. A kamaszoknak viszont már szükségük van önálló térre. Nem mindig tehetjük meg, hogy újabb szobával bővítjük a lakóhelyünket. Egy ötletes térelválasztó viszont ilyenkor hatalmas segítség. 

 

Biztonság, tűzvédelem

 

A lakás vagy műhely fejlesztésének gyakran az az ára, hogy a technológia is változik. Egy korszerű hegesztőgép vagy kemence környezetében vagy egy új fűtésrendszer körül gyakran biztonsági megoldásokra is szükség van. Ilyenkor sem kell feltétlenül falakat arrébb helyezni vagy téglák és habarcs segítségével megoldani a helyzetet. 

 

Az általunk forgalmazott CK lapok kiváló tűzállóságuknak köszönhetően biztonsági térelválasztás céljára is megfelelnek. Ezeket a lapokat akár a fűtőtestek, tűzhelyek közelében is alkalmazhatjuk, de sokszor tűzzáró szakaszok határolójaként is megfelenek az előírásoknak. Nem feltétlenül kell külön helyiséget építeni egy hegesztő berendezésnek vagy kemencének sem, ha megfelelően el tudjuk választani a gyúlékonyabb területektől.

 

Divat, dizájn, ergonómia

 

Az irodai trendek ma már gyakrabban változnak, mint a női divat. A lakberendezés terén is egymást váltogatják a népszerű irányzatok. Szinte lehetetlen mindig, mindenben megfelelni az aktuális követelményeknek, de senki sem szeret elavult környezetben élni, dolgozni.

 

A térelválasztó ötletek sokat jelentenek, ha rugalmasan alakítható, de biztonságos és kellemes körülményeket szeretnénk létrehozni. Ha OSB lapok rendelésében, könnyűszerkezetes megoldásokban gondolkodunk, kisebb költséget jelent az építkezés és folyamatos átalakítás is.

 

Egy kis tervezéssel és fantáziával falbontás és bővítés nélkül is úgy alakíthatjuk a környezetünket, hogy kényelmes és rugalmas maradjon. A különböző térelválasztók segítségével hetek alatt szinte teljesen megújíthatjuk és átalakíthatjuk a lakásunkat, munkahelyünket vagy irodának használt helyiségeinket. A költségek pedig, egy kis számolással, könnyen alacsonyan tarthatók.

 

Vásárold meg összes termékünket egy helyen: www.kaplarfatelep.hu

 

rólunk mondták
Nagyon szépen köszönöm a gyors és udvarias házhoz szállítást a remek áruval.Bár csak mindenki az országban ilyen lelkiismeretesen dolgozna mint önök! Tisztelettel Üdv! Berentei Péter
Köszönjük a rendelt tételek SoS kiszállítását, nagyot mentett rajtunk! Horváth Balázs
Remek csapat. Korrekt ügyintézés,kiváló kommunikáció. A megrendelt termék pontosan akkor érkezett amikorra ígérték. Csak ajánlani tudomBognár Barnabás
Maximálisan elégedett vagyok a gyors és nagyon pontos kiszállítással! Abszolút korrekt a cég. A tájékoztatás teljeskörű, a szállító sofőr, kedves és udvarias volt . 5 csillagból 6 jár! Több ilyen korrekt cég kellene. Mindenkinek csak ajánlani tudom!Köszönettel: L. Ervin
Az egyeztetett időpontban pontosan érkeztek. Korrekt cég. Elégedett vagyok velük.Legközelebb is tőlük rendelek.Abán József
Segítőkész, gyors, megbízható cég! Csak ajánlani tudom. Köszönöm szépen!Veszelik Evelin

Házhozszállítás
Budapest területén 250 000 Ft vásárlás alatt: 8 000 Ft
Budapest területén 250 000 Ft felett DÍJMENTES
Magyarország területén belül 300 000 Ft vásárlás alatt: 9 990 Ft
Magyarország területén belül 300 000 Ft felett DÍJMENTES
Kiscsomag szállítás: 2990 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.

Házhozszállítás
Budapest területén 250 000 Ft vásárlás alatt: 8 000 Ft
Budapest területén 250 000 Ft felett DÍJMENTES
Magyarország területén belül 300 000 Ft vásárlás alatt: 9 990 Ft
Magyarország területén belül 300 000 Ft felett DÍJMENTES
Kiscsomag szállítás: 2990 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.

Ha elakadtál a rendeléssel
írj, vagy hívj bátran!