Blog

Építkezés helyett térelválasztó

2020.01.17 09:11

Volt olyan ügyfelünk, aki szinte évente jelentkezett néhány betonyp tábláért. Egy idő után ismerősként köszöntöttük egymást. Arra a kérdésre, hogy most mire lesz a lap, sejtelmesen mindig csak annyit válaszolt: nőnek a gyerekek! Később kiderült, egy hatalmas, régi polgári lakást újított fel. Az igényekkel párhuzamosan pedig szinte évente változtatott a lakás elrendezésén. Az egy nagy térből a gyerekek huszonéves korára ügyes térelválasztással gyakorlatilag három önálló lakás lett. A térelválasztó csodákat tesz!

Teljes átalakítás vagy térelválasztó?

 

Az ember általában nem 2-3 évre választ ingatlant. Akár lakás, akár munka céljára vásárolunk, legalább néhány évtizedre tervezünk. Ennyi idő alatt mind a családban, mind a munkában változnak az igények. Sokszor csak a bővítés és átalakítás a megoldás. De néha nem kell drasztikus változtatás ahhoz, hogy a helyiségeket a kedvünk szerint alakítsuk. 

 

Az átalakításra a gyerekszoba a legjobb példa. Amíg két-három pici gyermekről gondoskodunk, a legjobb, ha mindannyian egy térben vannak, így gyorsan léphetünk egyik kiságytól a másikig. A kamaszoknak viszont már szükségük van önálló térre. Nem mindig tehetjük meg, hogy újabb szobával bővítjük a lakóhelyünket. Egy ötletes térelválasztó viszont ilyenkor hatalmas segítség. 

 

Biztonság, tűzvédelem

 

A lakás vagy műhely fejlesztésének gyakran az az ára, hogy a technológia is változik. Egy korszerű hegesztőgép vagy kemence környezetében vagy egy új fűtésrendszer körül gyakran biztonsági megoldásokra is szükség van. Ilyenkor sem kell feltétlenül falakat arrébb helyezni vagy téglák és habarcs segítségével megoldani a helyzetet. 

 

Az általunk forgalmazott CK lapok kiváló tűzállóságuknak köszönhetően biztonsági térelválasztás céljára is megfelelnek. Ezeket a lapokat akár a fűtőtestek, tűzhelyek közelében is alkalmazhatjuk, de sokszor tűzzáró szakaszok határolójaként is megfelenek az előírásoknak. Nem feltétlenül kell külön helyiséget építeni egy hegesztő berendezésnek vagy kemencének sem, ha megfelelően el tudjuk választani a gyúlékonyabb területektől.

 

Divat, dizájn, ergonómia

 

Az irodai trendek ma már gyakrabban változnak, mint a női divat. A lakberendezés terén is egymást váltogatják a népszerű irányzatok. Szinte lehetetlen mindig, mindenben megfelelni az aktuális követelményeknek, de senki sem szeret elavult környezetben élni, dolgozni.

 

A térelválasztó ötletek sokat jelentenek, ha rugalmasan alakítható, de biztonságos és kellemes körülményeket szeretnénk létrehozni. Ha OSB lapok rendelésében, könnyűszerkezetes megoldásokban gondolkodunk, kisebb költséget jelent az építkezés és folyamatos átalakítás is.

 

Egy kis tervezéssel és fantáziával falbontás és bővítés nélkül is úgy alakíthatjuk a környezetünket, hogy kényelmes és rugalmas maradjon. A különböző térelválasztók segítségével hetek alatt szinte teljesen megújíthatjuk és átalakíthatjuk a lakásunkat, munkahelyünket vagy irodának használt helyiségeinket. A költségek pedig, egy kis számolással, könnyen alacsonyan tarthatók.


Házhozszállítás Magyarország teljes területén belül 500.000 Ft felett Díjmentes !
500.000 Ft vásárlás alatt
Magyarország teljes területén a szállítási díj 12.990 Ft

Kiscsomag szállítás: 1.590 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan történik az anyagok kiszállítása?

A kiszállítást cégünk saját 3,5 tonnás platós teherautóival végezzük, a szállítási címhez tartozó telephelyünkről (Bővebb információ: https://osbfutar.hu/szallitas). Az egyedül érkező áruszállító kollégának a legtöbb termék esetén segítségre van szüksége a lepakoláshoz, amelyet a vevő kötelessége biztosítani.

Mennyibe kerül, és hány napos a kiszállítás?

A kiszállítás költsége maximum 12.990 Ft, de akár ingyenes is lehet! (Bővebb információ: https://osbfutar.hu/szallitas) A kiszállítás telephelyeink körzetében általában 2-5 munkanapon belül, Magyarország területén pedig 2-10 munkanapon belül történik! Az információ tájékoztatás jellegű, a kiszállítás pontos időpontjáról kollégáink emailben értesítést küldenek!

Ha nem vagyok elégedett a kiszállított anyagok minőségével, vissza tudom őket küldeni?

Igen, kérjük az áru átvételekor ellenőrizze annak minőségét, és ha nem elégedett vele, akkor hagyja a terméket a teherautón, és mi visszautaljuk a vásárlás teljes összegét!

Milyen elérhetőségeken tudok kapcsolatba lépni önökkel a rendelésemmel kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdése van, azt a webshop@kaplarfatelep.hu email címen, vagy a 06 1 8000 456 -os webshop ügyfélszolgálati telefonszámon tudja feltenni munkaidőben!

Ha kérdésed van a rendeléssel kapcsolatban, írj vagy hívd munkaidőben szakértőnket!
„Hagyd a teherautón” garancia
Kérjük átvételkor sofőrünknél ellenőrizze az áru minőségét, és ha nem elégedett, azt nem kell átvennie, díjmentesen visszavisszük, és visszafizetjük az árát!
gpwebpay