Blog

Építkezés vagy felújítás? Használjon építőlemezt felületkezelési munkáknál

2020.08.24 09:16

Az építkezés vagy házfelújítás kemény munka lehet még a szakavatottak számára is, főleg akkor, ha nem ismerik a legjobb építőlemezeket. Sokan legtöbb esetben a legköltséghatékonyabb és leggyorsabb megoldásra törekednek, hogy minden végre visszaállhasson a normális kerékvágásba, azonban nem minden esetben érdemes az olcsó dolgokat megvásárolni, főleg akkor, ha hosszú távra szeretne tervezni. 

 

Mindenekelőtt érdemes utánaolvasni az építőanyag tulajdonságainak, strapabíró és időtálló voltának, valamint felhasználási módjának annak érdekében, hogy a legokosabb döntést tudja meghozni, és még sokáig ne kelljen újbóli korrigáláson gondolkoznia. Felületkezelés vagy burkolási munkák esetében érdemes megismerkednie az úgynevezett építőlemezzel, amely ilyen jellegű munkák esetében az aljzat előkészítésére szolgál.

Miben rejlik az építőlemezek egyedisége?

 

A nálunk kapható építőlemezek legtöbb esetben stabilak, könnyűek, valamint vízállóak egyaránt. Azonban nem csak fal- és aljzatburkolással kapcsolatos munkálatok esetében használhatók nagy hatékonysággal, hanem ma már a fürdő- és egyben wellnesshelyiségek építésénél is az alapanyag szerves részét képezikl. Mindez sokoldalú felhasználhatóságuknak és extrém strapabíró voltuknak köszönhető, mivel mind száraz, mind pedig nedves helyiségben egyaránt megállják a helyüket. 

 

Abban az esetben sem kell aggódnia, ha a lemez megsérül a munkálatok alkalmával, mivel mindez a vízállóságára nincsen hatással. Külső behatás következtében is 100 százalékosan vízálló marad. Mindez nagy körültekintéssel történő összeállításának köszönhető, mivel magja egy zártcellás polisztirol keményhab. Felhasználására való tekintettel szinte minden aljzatra felszerelhető, azaz változatosan alkalmazható, könnyű, stabil, jól megmunkálható, valamint hőszigetelő voltának köszönhetően.

 

Az építőlemez alkalmazási területei 

 

Alkalmazási területei szinte kimeríthetetlenek, fel lehet használni hatékony hőszigetelésre, belsőépítészeti megoldásokhoz, amelyekhez számos kiegészítő állhat rendelkezésére, különböző fal- és padlófelületeken. Mivel - ahogyan azt az előzőekben is említettük - teljes egészében vízzáró építőlemezként funkcionál, amely erős tapadással rendelkezik, a legideálisabb alapfelületet jelentheti kerámiaburkolatok számára. Mindemellett különösen finom felületének köszönhetően úgyszintén a legfinomabb felületi burkolatokhoz teljes mértékben illik - mint a vakolathoz, a festéshez és a tapétához egyaránt. 

 

Kerámiaburkolat esetében az építőlemezen köztes munka nélkül burkolható, mivel ideális hordozóanyagként funkcionál. Vakolat felvitele ma már nem csak csempézés, tapéta felhelyezése vagy festés esetében szükséges, sok esetben optikai funkcióval rendelkezik, amelyhez az építőlemez ideális felületet biztosíthat. Azonban mindezen túl a közvetlen festése se jelent problémát, felületi kialakításának hála esztétikus megoldás lehet. 


Amennyiben szeretne megbízható, könnyen alkalmazható és stabil alapot biztosítani, akkor nézzen körül weboldalunkon, ahol még több hasznos tippel és tanáccsal lehet gazdagabb, és beszerezheti az építkezéshez vagy felújításhoz szükséges anyagokat egyaránt. Nálunk megtalálhat mindent, amire szüksége lehet, azonban ha nem tudja, mi a legideálisabb megoldás, akkor kérdés esetében is forduljon hozzánk bizalommal.

 

Vásárold meg összes termékünket egy helyen: www.kaplarfatelep.hu

 

rólunk mondták
Nagyon szépen köszönöm a gyors és udvarias házhoz szállítást a remek áruval.Bár csak mindenki az országban ilyen lelkiismeretesen dolgozna mint önök! Tisztelettel Üdv! Berentei Péter
Köszönjük a rendelt tételek SoS kiszállítását, nagyot mentett rajtunk! Horváth Balázs
Remek csapat. Korrekt ügyintézés,kiváló kommunikáció. A megrendelt termék pontosan akkor érkezett amikorra ígérték. Csak ajánlani tudomBognár Barnabás
Maximálisan elégedett vagyok a gyors és nagyon pontos kiszállítással! Abszolút korrekt a cég. A tájékoztatás teljeskörű, a szállító sofőr, kedves és udvarias volt . 5 csillagból 6 jár! Több ilyen korrekt cég kellene. Mindenkinek csak ajánlani tudom!Köszönettel: L. Ervin
Az egyeztetett időpontban pontosan érkeztek. Korrekt cég. Elégedett vagyok velük.Legközelebb is tőlük rendelek.Abán József
Segítőkész, gyors, megbízható cég! Csak ajánlani tudom. Köszönöm szépen!Veszelik Evelin

Házhozszállítás
Budapest területén 250 000 Ft vásárlás alatt: 8 000 Ft
Budapest területén 250 000 Ft felett DÍJMENTES
Magyarország területén belül 300 000 Ft vásárlás alatt: 9 990 Ft
Magyarország területén belül 300 000 Ft felett DÍJMENTES
Kiscsomag szállítás: 2990 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.

Házhozszállítás
Budapest területén 250 000 Ft vásárlás alatt: 8 000 Ft
Budapest területén 250 000 Ft felett DÍJMENTES
Magyarország területén belül 300 000 Ft vásárlás alatt: 9 990 Ft
Magyarország területén belül 300 000 Ft felett DÍJMENTES
Kiscsomag szállítás: 2990 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.

Ha elakadtál a rendeléssel
írj, vagy hívj bátran!