Blog

Megvalósítható álom: faház gyerekeknek

2019.11.13 08:26

Ki ne vágyna gyerekkorában egy olyan kuckóra, ahol elrejtőzhet a hétköznapok elől? Amíg kicsik vagyunk, lelkesen bunkert építünk, ágy alá, asztal alá rejtőzve képzeljük magunkat egy másik világba. Az igazán szerencsés gyerekeknek pedig saját játszóhely is jut, például egy faház, ahová tényleg elvonulhatnak egy kicsit a felnőttek elől. Szerencsére ez a bonyolult szerkezet sokkal könnyebben elkészül, mint azt elsőre gondolnánk. 

Mire kell figyelni, ha faházat készítünk a gyerekeknek?

 

A gyerekeknek épített játékok esetében a legfontosabb szempont a biztonság. Egy ilyen szerkezet elkészítésénél mindenre gondolni kell. A játék hevében a kicsik a legszigorúbb tiltás ellenére is fel fognak mászni az építmények tetejére, kihajolnak a ház ablakán, futnak a lépcsőkön, ha pedig igazán megszerették a munkánk gyümölcsét, akár esőben, hóban, fagyban is szeretnék használni. 

 

A kerti játékok esetében a masszív kivitelezés és az időjárásállóság az, amelyre mindenképpen érdemes ügyelni. Nem szerencsés, ha a faház gyerekeknek egy-két év alatt elöregszik és veszélyessé válik. 

 

Modern anyagok, gyors munka

 

A kerti játékok kivitelezéséhez az egyik legpraktikusabb ajánlatunk a csúszásmentes rétegelt lemez. Ezek a lapok a felső rész bevonatának köszönhetően nedvesen, rossz időben is biztonságosabbak maradhatnak, mint például a sima OSB lapok.

A csúszásmentesített lemezek mindenféle kerti játék kivitelezéséhez nagyon jó megoldást jelentenek. A plusz réteg nem csak az elesés ellen véd, hanem az anyag időjárásállóságát is fokozza. Ha betartjuk az előírásokat, akár az egész gyerekkort végigkísérő játékokat is készíthetünk. 

 

Asztalos munka helyett OSB lap

 

A faház készítés gyerekeknek olyan munka, amelynek minden perce értékes. Tervezhetünk közösen, így ez a projekt egy remek lehetőség arra, hogy átadjuk a tudásunkat az utókornak. Van, aki már a kicsik születése előtt megtervezi a házat, így a munka egyben lelki felkészülés is a jövevény érkezésére. Akárhogy legyen is, a faházzal mindenkinek nagy álma válik valóra. De mi a helyzet akkor, ha nem tudjuk, hogyan is fogjunk hozzá az egészhez?

 

A válasz könnyű: egyszerűsítsünk! A saját készítésű faház akkor is hatalmas élmények helyszíne lehet, ha nem minden apró szeglete tökéletes. Az OSB lapokból kivitelezett faház gyorsan elkészül, és nincs szükség csapolásokra és hornyolásokra vagy speciális szerszámokra sem - cseérbe egy időtálló és akár mobilis játszóhellyel lehetünk gazdagabbak. 

 

Az OSB lapok kedvező árúak, és akár utólagos felületkezelés nélkül is megállják a helyüket. Nem kell aggódni amiatt, hogy elrontunk valamit, vagy tartalék anyagot kell beszereznünk, mert bizonytalanok vagyunk az építményben. Az OSB lap alig szálásodik, és akár felületkezelés nélkül is hosszú ideig ellenáll az időjárás viszontagságainak, így sikerélmény vele a munka.

 

Olcsó, de minőségi


Faanyag webáruházunkban szinte minden kapható, amellyel gyönyörű házat varázsolhatunk, akár a kert végébe, akár a fa tetejére építenénk a kunyhónkat. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésre a szereléssel, ragasztással, csavarozással kapcsolatos kérdések esetében is.

Mindenkit arra biztatunk, vágjon bele bátran a szabadtéri játékok elkészítésébe. Aki kedvet kapott, akár egy egész játszóteret is kivitelezhet a segítségünkkel.

 

Vásárold meg összes termékünket egy helyen: www.kaplarfatelep.hu

 

rólunk mondták
Nagyon szépen köszönöm a gyors és udvarias házhoz szállítást a remek áruval.Bár csak mindenki az országban ilyen lelkiismeretesen dolgozna mint önök! Tisztelettel Üdv! Berentei Péter
Köszönjük a rendelt tételek SoS kiszállítását, nagyot mentett rajtunk! Horváth Balázs
Remek csapat. Korrekt ügyintézés,kiváló kommunikáció. A megrendelt termék pontosan akkor érkezett amikorra ígérték. Csak ajánlani tudomBognár Barnabás
Maximálisan elégedett vagyok a gyors és nagyon pontos kiszállítással! Abszolút korrekt a cég. A tájékoztatás teljeskörű, a szállító sofőr, kedves és udvarias volt . 5 csillagból 6 jár! Több ilyen korrekt cég kellene. Mindenkinek csak ajánlani tudom!Köszönettel: L. Ervin
Az egyeztetett időpontban pontosan érkeztek. Korrekt cég. Elégedett vagyok velük.Legközelebb is tőlük rendelek.Abán József
Segítőkész, gyors, megbízható cég! Csak ajánlani tudom. Köszönöm szépen!Veszelik Evelin

Házhozszállítás
Budapest területén 250 000 Ft vásárlás alatt: 8 000 Ft
Budapest területén 250 000 Ft felett DÍJMENTES
Magyarország területén belül 300 000 Ft vásárlás alatt: 9 990 Ft
Magyarország területén belül 300 000 Ft felett DÍJMENTES
Kiscsomag szállítás: 2990 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.

Házhozszállítás
Budapest területén 250 000 Ft vásárlás alatt: 8 000 Ft
Budapest területén 250 000 Ft felett DÍJMENTES
Magyarország területén belül 300 000 Ft vásárlás alatt: 9 990 Ft
Magyarország területén belül 300 000 Ft felett DÍJMENTES
Kiscsomag szállítás: 2990 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.

Ha elakadtál a rendeléssel
írj, vagy hívj bátran!