Blog

Megvalósítható álom: faház gyerekeknek

2019.11.13 08:26

Ki ne vágyna gyerekkorában egy olyan kuckóra, ahol elrejtőzhet a hétköznapok elől? Amíg kicsik vagyunk, lelkesen bunkert építünk, ágy alá, asztal alá rejtőzve képzeljük magunkat egy másik világba. Az igazán szerencsés gyerekeknek pedig saját játszóhely is jut, például egy faház, ahová tényleg elvonulhatnak egy kicsit a felnőttek elől. Szerencsére ez a bonyolult szerkezet sokkal könnyebben elkészül, mint azt elsőre gondolnánk. 

Mire kell figyelni, ha faházat készítünk a gyerekeknek?

 

A gyerekeknek épített játékok esetében a legfontosabb szempont a biztonság. Egy ilyen szerkezet elkészítésénél mindenre gondolni kell. A játék hevében a kicsik a legszigorúbb tiltás ellenére is fel fognak mászni az építmények tetejére, kihajolnak a ház ablakán, futnak a lépcsőkön, ha pedig igazán megszerették a munkánk gyümölcsét, akár esőben, hóban, fagyban is szeretnék használni. 

 

A kerti játékok esetében a masszív kivitelezés és az időjárásállóság az, amelyre mindenképpen érdemes ügyelni. Nem szerencsés, ha a faház gyerekeknek egy-két év alatt elöregszik és veszélyessé válik. 

 

Modern anyagok, gyors munka

 

A kerti játékok kivitelezéséhez az egyik legpraktikusabb ajánlatunk a csúszásmentes rétegelt lemez. Ezek a lapok a felső rész bevonatának köszönhetően nedvesen, rossz időben is biztonságosabbak maradhatnak, mint például a sima OSB lapok.

A csúszásmentesített lemezek mindenféle kerti játék kivitelezéséhez nagyon jó megoldást jelentenek. A plusz réteg nem csak az elesés ellen véd, hanem az anyag időjárásállóságát is fokozza. Ha betartjuk az előírásokat, akár az egész gyerekkort végigkísérő játékokat is készíthetünk. 

 

Asztalos munka helyett OSB lap

 

A faház készítés gyerekeknek olyan munka, amelynek minden perce értékes. Tervezhetünk közösen, így ez a projekt egy remek lehetőség arra, hogy átadjuk a tudásunkat az utókornak. Van, aki már a kicsik születése előtt megtervezi a házat, így a munka egyben lelki felkészülés is a jövevény érkezésére. Akárhogy legyen is, a faházzal mindenkinek nagy álma válik valóra. De mi a helyzet akkor, ha nem tudjuk, hogyan is fogjunk hozzá az egészhez?

 

A válasz könnyű: egyszerűsítsünk! A saját készítésű faház akkor is hatalmas élmények helyszíne lehet, ha nem minden apró szeglete tökéletes. Az OSB lapokból kivitelezett faház gyorsan elkészül, és nincs szükség csapolásokra és hornyolásokra vagy speciális szerszámokra sem - cseérbe egy időtálló és akár mobilis játszóhellyel lehetünk gazdagabbak. 

 

Az OSB lapok kedvező árúak, és akár utólagos felületkezelés nélkül is megállják a helyüket. Nem kell aggódni amiatt, hogy elrontunk valamit, vagy tartalék anyagot kell beszereznünk, mert bizonytalanok vagyunk az építményben. Az OSB lap alig szálásodik, és akár felületkezelés nélkül is hosszú ideig ellenáll az időjárás viszontagságainak, így sikerélmény vele a munka.

 

Olcsó, de minőségi


Faanyag webáruházunkban szinte minden kapható, amellyel gyönyörű házat varázsolhatunk, akár a kert végébe, akár a fa tetejére építenénk a kunyhónkat. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésre a szereléssel, ragasztással, csavarozással kapcsolatos kérdések esetében is.

Mindenkit arra biztatunk, vágjon bele bátran a szabadtéri játékok elkészítésébe. Aki kedvet kapott, akár egy egész játszóteret is kivitelezhet a segítségünkkel.


Házhozszállítás Magyarország teljes területén belül 500.000 Ft felett Díjmentes !
500.000 Ft vásárlás alatt
Magyarország teljes területén a szállítási díj 12.990 Ft

Kiscsomag szállítás: 1.590 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan történik az anyagok kiszállítása?

A kiszállítást cégünk saját 3,5 tonnás platós teherautóival végezzük, a szállítási címhez tartozó telephelyünkről (Bővebb információ: https://osbfutar.hu/szallitas). Az egyedül érkező áruszállító kollégának a legtöbb termék esetén segítségre van szüksége a lepakoláshoz, amelyet a vevő kötelessége biztosítani.

Mennyibe kerül, és hány napos a kiszállítás?

A kiszállítás költsége maximum 12.990 Ft, de akár ingyenes is lehet! (Bővebb információ: https://osbfutar.hu/szallitas) A kiszállítás telephelyeink körzetében általában 2-5 munkanapon belül, Magyarország területén pedig 2-10 munkanapon belül történik! Az információ tájékoztatás jellegű, a kiszállítás pontos időpontjáról kollégáink emailben értesítést küldenek!

Ha nem vagyok elégedett a kiszállított anyagok minőségével, vissza tudom őket küldeni?

Igen, kérjük az áru átvételekor ellenőrizze annak minőségét, és ha nem elégedett vele, akkor hagyja a terméket a teherautón, és mi visszautaljuk a vásárlás teljes összegét!

Milyen elérhetőségeken tudok kapcsolatba lépni önökkel a rendelésemmel kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdése van, azt a webshop@kaplarfatelep.hu email címen, vagy a 06 1 8000 456 -os webshop ügyfélszolgálati telefonszámon tudja feltenni munkaidőben!

Ha kérdésed van a rendeléssel kapcsolatban, írj vagy hívd munkaidőben szakértőnket!
„Hagyd a teherautón” garancia
Kérjük átvételkor sofőrünknél ellenőrizze az áru minőségét, és ha nem elégedett, azt nem kell átvennie, díjmentesen visszavisszük, és visszafizetjük az árát!
gpwebpay